• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De geest heelt het lichaam!

De geest heelt het lichaam!

Je gedachten creëren je realiteit. Je gedachten creëren ook je mentale en fysieke realiteit. Jouw lichaam is de fysieke manifestatie van jouw gedachten. Gezonde gedachten creëren een gezonde realiteit.

Waarom is verandering voor iedereen een uitdaging?

Waarom is verandering voor iedereen een uitdaging?

Dr Joe Dispenza over waarom het voor veel mensen een uitdaging is om te veranderen. Een fascinerend college over onze geest, ons onderbewustzijn, onze gedachten, onze emoties en hoe deze zorgen voor een programmering die ons leven bepaalt. Verandering voelt onzeker en angstig aan, waardoor er excuses worden gevonden om ons in het huidige programma vast te houden. Het onderbewustzijn maakt geen verschil tussen realiteit en fictie. Hypnose & Hypnotherapie zijn manieren om het programma te wijzigen.

Hypnose op recept documentaire

Hypnose op recept documentaire

Zeker twee miljoen mensen hebben medische klachten waarvoor artsen geen verklaring kunnen vinden, bijvoorbeeld mensen met het chronischevermoeidheidssyndroom of met chronische pijn. De meest gehoorde klacht is chronische buikpijn en meestal volgt de diagnose PDS, het Prikkelbare Darm Syndroom Steeds meer artsen gebruiken hypnose als effectief middel tegen PDS (prikkelbaar Darm Syndroom). De reguliere geneeskunde heeft door onderzoek overtuigend vastgesteld dat hypnose werkt! Hypnose en Hypnothe

Hypnose op recept

Hypnose op recept

Hypnose op recept in tientallen ziekenhuizen. Alternatieve geneeskunde in het ziekenhuis, dat klinkt misschien tegenstrijdig. Toch is behandeling van patiënten met medische hypnose in zeker zeventig ziekenhuizen dagelijkse praktijk. Kinderen en volwassenen met chronische buikpijn hebben er baat bij.