• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gerard:

"Ben nu ruim 5 weken geleden via hypnose gestopt met roken, en ik moet zeggen tot op heden geen of nauwelijks ontwenningsverschijnselen gehad, zoals Bert ook had aangegeven dat die zouden uitblijven, kan niet anders zeggen dan TOP 🖒"


 

Florence:

"Drie weken geleden hypnose sessie bij Bert gehad om te stoppen met roken en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt!
En ik was echt zwaar verslaafd, kan nog steeds bijna niet geloven dat ik van die viese sigaretten af ben."


 

Greet:

"Ik wilde van het snoepen af en met name in de avond geen drop en chips meer eten.
Dit is na de eerste keer hypnose al gelijk gelukt.
Ik heb al een paar maanden geen drop en chips meer gegeten.
Dank je wel Bert voor de gratis hypnosesessie het was een bijzondere ervaring.
Je bent een kei in je vak en ik raad dit iedereen aan die ergens vanaf wil."


 

Lieke:

Hoi,

Ik ben erg blij met de behandeling en vond het een erg leuke maar ook aparte ervaring.

Ik voelde me super energiek tijdens het etentje dat ik had na de afspraak en mijn vriend en moeder zaten me een beetje raar aan te kijken omdat ik er nu vrij makkelijk over kan praten.

Ik voel me heel goed en heb ook mijn dwang dingetjes los kunnen laten.

Nogmaals heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,

Lieke.


 

Noura:

Hoi Bert,

 Bij deze wat regels van mij voor jou.

De afgelopen twee jaar ongeveer heb ik, en de mensen om mij heen, gemerkt dat ik minder zaken kon herinneren. Dat was ook de reden voor mij om een hypnose sessie te ondergaan. Vol goede moed ging naar de praktijk in Den Bosch. Ik werd onwijs vriendelijk ontvangen en er was meteen een hartelijke klik met Bert. Ik vertelde aan het begin wat over mijzelf en nog geen 10 minuten later wist Bert de gevoelige snaar te raken die de oorzaak was van het lekken van informatie in mijn onderbewustzijn. Het was even heftig, maar de liefdevolle energie die Bert uitstraalt zorgde voor comfort. Ik was nog vastberadener om verandering te ondergaan nadat ik wist wat zorgde voor de blokkade in mijn geheugen. De sessie zelf vond ik erg spannend. Maar wat nieuw is, is altijd spannend (en stiekem ook heel leuk). En niet te vergeten, wat niet onbelangrijk is; Bert heeft een geweldig gevoel voor humor waardoor het proces alleen maar aangenamer werd.

De herinneringen die ik weer op kan halen en de informatie die ik nou opsla heb ik allemaal te danken aan hypnose. Ik merkte de vooruitgang al na een paar dagen. Vaak denk ik terug aan de sessie met de gedachten "dat komt door de hypnose" bij het ophalen van herinneringen, wat mij een positief gevoel geeft. Ik ben een stuk zelfverzekender en heb weer vertrouwen in mijn grijze massa.Het was en is in een woord: geweldig!

Ik wil jou uit de grond van mijn hart bedanken! Ik zal Bert en de sessies nooit vergeten.

Heel erg bedankt voor alles!!

Een hele fijne dag!

Groetjes,

Noura


 

Anoniem:

Een tijdje terug ben ik bij Bert geweest om onder hypnose te gaan voor het stoppen met blowen.

Ik ben erg tevreden over hoe het gegaan is.

Bert is een vriendelijke man die weet wat die doet. Het is zeker een aanrader!

 


 

 Karin:

  • Op 14 december heb ik een hypnose therapie ondergaan bij Bert van Ruitenbeek.
  • Ik kwam daar om te stoppen met roken.
  • Na een vriendelijke ontvangst voelde ik me zeer op mijn gemak.
  • Na de sessie voelde ik me gelijk sterk gemotiveerd.
  • Ik heb geen afkickverschijnselen en tot op de dag van vandaag ben en blijf ik met overtuiging een niet roker.
  • Ik zou het iedereen aanraden. Groetjes Karin.

 


   

Lisette:

 hoi allemaal ik vind het een echte aanrader je hebt geen drang of zin meer in een sigaret de eerste week was ik wat drukker en daarna begon ik iets meer te eten maar ook dat krijg je snel onder controle voor iedereen die niet zelf van het roken afkomt zou ik zeggen probeer de hypnose uit succes allemaal groetjes Lisette

 


 

Martijn:

En dan nu de recensie, ik hoop dat ie niet te lang is, maar eigenlijk is ie veel te kort om te beschrijven hoe groot het effect is. Ik heb al veel mensen verteld over de ervaring, iedereen reageert positief en velen overwegen het nu ook. Mijn burn-out psycholoog had zelfs al iemand doorverwezen naar je.  

Burn-out

Op 2 november 2016 ben ik bij Bert van Ruitenbeek voor een hypnose behandeling geweest. Ik was op dat moment 2 maanden thuis door een burn-out en had het gevoel dat ik naast rust, ook nog wat aan mezelf moest veranderen om anders met werk en stress om te gaan. Wat me heel erg aansprak aan de hypnotherapie was dat het vaak al in 1 behandeling klaar was. En dat bleek ook nog waar te zijn! Bert heeft na een goede intake me onder hypnose gebracht, waarbij ik het fijn vond dat je steeds het gevoel houdt in control te zijn. De hypnose was een beleving die je in heel je lijf voelt. Na afloop voelde ik me verlicht. Ik merk dat ik me nu niet meer druk maak over wat ik denk dat anderen over mij denken. Een bevrijding!  Onderweg naar huis popten liedjes als 'Ik ben vandaag zo vrolijk' en 'Let the sun shine in' spontaan in me op. Inmiddels heb ik ook het vertrouwen dat het goede gevoel blijft, en anders heb ik ook nog de  'zelf hypnose' module, just in case. Ik kijk veel meer ontspannen tegen mijn werk aan, maar wat nog belangrijker is, de relatie met mijn vrouw en kinderen is ook beter geworden. Minder ruzies, meer plezier en meer liefde! Dit kan ik iedereen aanbevelen! 

Hoop dat je hiermee uit de voeten kunt Bert! Nogmaals dank!

Groeten, Martijn


 

Anita:

Goedenavond Bert.

Hierbij mijn stukje zoals beloofd.

Ik ben sinds 2 weken gestopt met roken doormiddel van hypnose .

Ik kreeg vrienden op visite toen ik 1 week gestopt was.

Ik zag hier tegenop want ik combineerde vrienden , borrelen en gezelligheid met roken.

Maar op het eind van de avond bedacht ik me ik heb geen moment aan een sigaret gedacht.

Dit terwijl 3 mensen bij waren die rookten.

Met vriendelijke groet,

Anita

 


Suzanne:

Graag recensie plaatsen onder naam: Suzanne, november 2016 In oktober 2016 ben ik op afspraak geweest in Den Bosch bij Bert van Ruitenbeek. Ikheb eerts het filmpje bekeken op deze site om te weten dat dit was wat ik nodig had. Een reset. Vreemd dat deze man, Bert, zo gelukkig keek, dat kende ik niet. Ik voelde direct wantrouwen, waarom kijkt hij zo gelukkig? Hij zei: zo voel ik me gewoon. Onzin dacht ik...typisch voor mijn toenmalige gedachtengang. Na een gesprek begon de hypnose. Buiten waren mannen aan het werk, ik hoorde van alles, dacht 10 dingen tegelijk en ondertussen vertelde Bert mij wat ik moest doen in gedachten. Dit wordt niks dacht ik regelmatig, mijn ik vol negatieve overtuigingen. Het zal wel zo zijn, hij doet het vast met opzet, ik kan dit toch niet, dit wordt helemaal niks, en maar negatieve commando's op Jan en alleman afvuren...in mijn hoofd. Altijd mezelf maar boos voelen en snel aanvallend...vermoeiend...na de sessie mocht ik mijn ogen opendoen en vroeg ik letterlijk aan Bert: "kan ik nu nog lopen?" Zo'n verschil was het toen al. Na enkele dagen werd ik 1 met mezelf. Nu een week of 6 later weet ik het: ik ben altijd al geweest zoals nu, maar mijn verkeerd aangeleerde denkpatronen hebben mij gelukkige ik, die wel alles durft en niet boos is en niet aanvalt, jarenlang overschaduwt/onderdrukt Nu ben ik mijn leuke ik!!!! Ik raad iedereen aan, als je twijfelt tussen een psycholoog of hypnose...bedenk da n: hoe lang wil je bezig zijn??? Ik heb 2 uur nodig gehad met Bert om ongeveer 38 jaar aan ellende kwijt te raken in mijn gedachten en daaruit voortvloeiend gedrag, omdat ik die oude Suzanne niet meer ben. Die is ergens achter mij op een ander pad beland en ik loop steeds verder een andere kant uit. Had ik dit maar eerder geweten..dan was mijn leven veel vreugdevoller geweest, zonder wantrouwen, negativiteit, boosheid, angsten en tranen. Dat alles door overtuigingen die niet waar zijn maar opgebouwd zijn om mezelf te willen beschermen. Ik ben niet meer een klein kind en heb dat mechanisme niet meer nodig. Ik ben bevrijd en Bert eeuwig dankbaar voor zijn wijsheid! Liever dit dan 1.000.000 euro, wat je pas begrijpt als je bij Bert bent geweest. Als je denkt: dit is te wazig die hypnose, vraag je dan af: waar ben ik bang voor eigenlijk? waarom spring ik niet in het diepe met Bert, het ondiepe doet echt veel meer pijn.... Ik gun iedereen een gelukkig leven, pak die kans!

Groetjes,

Suzanne

 


Suzanne:

Ik wil graag een positief bericht schrijven voor op jullie site.

Ik ben nog aan het wennen aan leven zonder angsten, boosheid, pijnen.

Mijn partner kan 't niet geloven wat hij letterlijk aan mij ziet: een glimlach zonder reden ... maar moet nog wennen aan wat normaal is.

Alles positief.

 

 


Jeanette:

Hallo,

Bij deze mijn recensie.

Ik heb 23 september een sessie gehad voor het roken.

Ik ben heel erg tevreden en kan het iedereen aanbevelen!!

Bert is een hele gepassioneerde en vriendelijke man.

Gisteren vroeg iemand aan mij: hoe is het nou met roken, en ik dacht

roken..........o ja dat is waar ook ik heb gerookt. Zo goed gaat het dus na 4 weken. Met vriendelijke groet,

Jeannette 


 

Riena:

"Hallo Bert even een berichtje via de messenger van mij, de eerste 15 kilo zijn eraf hoor.
En dat na een vakantie en de kerstdagen, echt super hoor!!
(Bericht van een klant die op 2 oktober een sessie heeft ondergaan en nu drie maanden verder is)
De 20 kilogewichtsverlies is inmiddels bereikt.(aanvullende informatie)


 

Renske:

Persoonlijk wilde ik heel graag van het nagelbijten af. Je zou zeggen, 'gewoon stoppen'. Maar dat is niet zo makkelijk, zeker niet als je het al heel lang doet. Ik was een beetje sceptisch over het hele hypnose gebeuren, maar toen ik de keus had gemaakt ben ik er echt voor gegaan. Me open gesteld en er met vertrouwen ingaan. Helaas had het na de eerste keer niet het gewenste effect, ik kon nog een keer bij Bert langs en dit heeft een stuk beter geholpen. In het begin wel mezelf moeten helpen, maar het is nu geloof ik 4 maanden geleden en ben echt blij met mijn nagels (heb niet de mooiste, maar geen gepulk of bijten meer).
Bedankt Bert.

 


 

Anneke:

Afgelopen vrijdag voor mijn gewonnen prijs bij Bert geweest....stoppen met roken omdat ik het gewonnen had en ergens ook wel vond dat het moest. Voor de hypnose was ik door het gesprek met Bert al overtuigd dat ik de eerste moeilijke week echt niet zou gaan roken....na de hypnose een soort van overtuigd nooit meer te gaan roken. Erg knap dit voor elkaar te krijgen, ben / was echt een roker roker. Ik heb niet meer gerookt en ook nagenoeg geen moeite! Zo blij mee!! Raad het iedereen aan! Geen gevechten met jezelf...laat je een handje helpen, mag best! 🚭


 

Judy:

Vanaf mei al een "niet" roker zonder moeite! Helemaal blij 😃.

Judy


 

Christine:

Nu moet Rob nog even stoppen met roken en dan ben ik blij!

(Rob is haar echtgenoot en inmiddels ook gestopt met roken)


 

  

Petra Cordes:

Na 42 jaar gestopt met roken.

28 februari 2018 heb ik hypnose van Bert Ruitenbeek gehad voor te stoppen met roken. Ik en nu precies 23 dagen gestopt. Bert heeft mij op energetisch vlak ook meteen behandeld en mijn angst om ineens te veel te gaan eten ook aangepakt en natuurlijk het roken. Ben er achter gekomen, dat het roken voor mij echt een trooster was. Ik ben nu rookvrij en blij dat ik dat niet meer doe, scheelt me veel tijd en veel geld. Ben nog maar 1 kilo aangekomen, ga veel wandelen en fietsen, drink veel water en ik begin er in mijn gezicht steeds beter uit te zien. Slaap supergoed. Ik voel me veel beter en betere conditie, wat nodig was, omdat ik astma heb. Was een intense behandeling bij Bert, maar ben er super blij mee, dat ik het gedaan heb en Bert was voor mij precies de juiste persoon daarvoor. Hij neemt alle tijd voor je en weet en voelt precies aan wat en hoe hij de behandeling voor jou passend maakt. Je kunt er fijn mee praten, niets is te gek. Ik kom zeker nog eens bij je terug Bert, niet voor het roken maar op energetisch vlak zeker. Dankjewel Bert en ga zeker zo door. Ik stuur al die rokers wel door naar jou. Groetjes

Marieke Verhoeven:

Marieke Verhoeven

Stoppen met roken

Ik ben voor hypnose bij Bert van Ruitenbeek geweest. Ik voelde me al snel op mijn gemak en veilig. Helaas speelde er nog meer waardoor ik een tweede keer voor behandeling moest komen. Bert was na de behandeling erg toegankelijk en de tweede afspraak was zo gemaakt. Ik ben blij met hoe ik geholpen ben en met mijn rookvrije leven!

 


 

Joep:

Ik ben een niet roker

Na drie weken geleden bij Bert van Ruitenbeek geweest te zijn, ben ik volledig gestopt met roken en het roken van cannabis zonder al te veel moeite.
Ben nog steeds verbaasd hoe gemakkelijk dit ging.
Een echte aanrader.


  

Wim:

Voor de eerste keer bij Bert van Ruitenbeek in ’s Hertogenbosch geweest. Ik wist toetaal niet wat ik had te verwachten. Een heel bijzondere ervaring waar volop de tijd voor genomen werd. Ook nadien een prettige mail over de vorderingen gekregen. Vooral de 1e dagen was het resultaat met allerlei effekten heel goed merkbaar. Dat was me ook al door Bert gezegd.
Bert is erg betrokken met de mensen en hetgeen hij doet.

 


 

Jos A:

Tot nog toe zonder problemen niet meer roken ondanks dat ik 1 pak in 2 dagen rookte. Dankzij de hypnose bij Bert van Ruitenbeek . Ik dacht werkelijk dat hij me in de maling nam. Ik hoorde goed wat hij mij vroeg (ogen dicht en luisteren), hoorde de geluiden uit de omgeving en kreeg een beetje slaap. Na een tijdje mocht ik weer m’n ogen openen en Bert vertelde dat ik straks een hele vieze nicotinesmaak zou krijgen. Nog voordat ik in de auto zat, terug naar huis, had ik echt waar, een vreselijk vieze smaak in m’n mond, alsof ik een pak shag had opgegeten. Ongelofelijk. Ik wantrouw vrij snel dus ‘s-avonds een trekje van een shagje geprobeerd. Dat was nog veel viezer.
Ik heb geen rooktrek meer maar mis heeeeel soms de beweging, het minuutje even ………. Als ik dit een jaar volhou, ga ik naar de 100%. Bert, bedankt. Goed werk geleverd, tot op heden


 

Jeanette H:

Ik ben voor de derde keer bij Bert voor een hypnosebehandeling geweest. Dit was een heel bijzondere ervaring en ben er erg blij mee.
Bert is erg betrokken met de mensen en hetgeen hij doet.


 

Jose:

Halllo,

Een goede ervaring gehad met Bert. Super ontspannen, duidelijke uitleg en voelde me daarna erg goed.
Merkte al snel op allerlei gebied veranderingen. Het mooiste vond ik nog mijn angst tegen liften. Waar ik voorheen nooit alleen een lijft in durfde en al in paniek raakte, stapte ik nu een lift in en ging in mijn eentje 12 hoog! Ik zit nog steeds in het veranderproces en merk dat ik iedere keer weer vooruitgang boek, dus hartstikke bedankt!


 

Wilma van der M:

Mijn laatste ervaring met hypnose was bij Bert.  Ik kwam om wat aan mijn eet probleem te doen . maar daar Bert een zeer grondige intake doet , werd duidelijk dat er eerst wat andere problemen opgelost moesten worden . Dat ging niet in 1 keer , dat zou een beetje veel zijn om te verwerken , dus 2 keer naar Den Bosch gereden . ik was al eerder onder hypnose geweest , bij een collega, maar dit was een heel andere ervaring . moet zeggen dat er heel wat oud zeer is opgelost . voel me veel helderder in mijn hoofd . nog een derde keer terug geweest voor het eet probleem . maar dat is een taaie om zich zo maar gewonnen te geven . dus daar moeten we nog wat meer aan werken .
verder is het niet moeilijk om bij Bert alles wat je dwars zit te bespreken , hij neemt echt alle tijd voor je . was een prettige ervaring deze hypnose .


 

Nellie van der B:

BESTE Bert. Bij deze wil ik je bedanken voor de hulp die jij mij geboden hebt om te stoppen met roken! Het was een fantastische ervaring eerlijk gezegd stond ik er een beetje sceptisch tegenover omdat het niet mijn eerste poging was. Maar het is helemaal te gek ik heb totaal geen trek meer in een sigaret. En het voelt geweldig. Ik hoest niet meer en heb meer lucht. Ik zou het iedereen aanraden om te doen. Nogmaals bedankt Bert jij hebt mijn leven gezonder gemaakt. Gr Nellie


 

Johan A:

Wat ben ik blij dat ik naar je toe ben gegaan. 

Ik voel me nu al 9 dagen helemaal geweldig. 

Veel meer ontspannen, veel meer zelfverzekerd en veel stabieler. 

Wow...wow....wow. 

Ik heb me in de laatste 34 jaar nog niet zo fijn gevoeld. 

Beste Bert ........heel erg bedankt! 

Met vriendelijke groet 

Groetjes 

Johan 


 

Bert Z.:

hoi Bert,

 

het was een geweldige ervaring ,en ik moet zeggen , ik voel me echt een stuk beter en heb meer vertrouwen !

Kan bijna niet geloven dat dit zo swerkt en zo kan blijven …., ik hou je op de hoogte .

fijn weekend en superbedankt 


 

Cornelie M.:

Beste Bert,

 

Toen ik thuis kwam ben ik eens rustig met een kop thee op de bank gaan zitten en heb het wat laten bezinken.

Ik voelde me niet anders dan anders en was een beetje bezorgd of het wel gewerkt heeft. Dit komt denk ik ook omdat ik nog niet eerder een hypnose heb meegemaakt.

Ook tijdens de hypnose vroeg ik me af of het wel werkte.

Vandaag werd ik wakker alsof ik uit een hypnose kwam. Heel ontspannen en goed uitgerust. Ook voel ik me nu vrolijker en zelfverzekerder als anders. Ook meer energie!

Wat het zelfvertrouwen betreft heb ik vanmorgen een knoop doorgehakt om te stoppen met zen.nl. ik voelde me daar niet gelukkig bij en voelde ineens dat het nu dan ook klaar was. (na twee jaar twijfelen). Het geklets over boedisme vond ik niets (ik snapte er ook niet alles van) maar de boeken erover lezen vind ik wel interessant. Ik voel me opgelucht dat ik het nu heb opgezegd en er niet meer naar toe hoef.(pff)

Ik voel me dus prima! Bedankt voor zover!

 

 


 

Lilian:

Sessie 1 Stoppen met roken

 

Ik ben via via bij Bert terecht gekomen omdat ik wilde stoppen met roken. Al meerdere pogingen heb ik gedaan, maar iedere keer is het niet gelukt om ook echt te stoppen. 

Na een sessie hypnose was er een knop omgezet en ging het me een stuk makkelijker af. Ik heb geen fysieke afkickverschijnselen gehad en voelde een stuk minder onrust dan normaal. 

 


 

Lilian.:

De hypnose sessie was heel makkelijk. Bert noemde alle negatieve gevoelens op de er bestaan en onder hypnose heb ik ze allemaal, een voor een, los gelaten. We hebben afgesloten met het benoemen van positieve gevoelens die ik beter kon ontwikkelen en met een heel opgelucht gevoel liep ik de kamer uit. Er was een last van m’n schouder gevallen!

 

 


Kim:

29 december hypnose ondergaan bij Bert van Ruitenbeek i.v.m mijn nagelbijt probleem. Hele prettige man die je op je gemak stelt en ook na de behandeling heel toegankelijk is. Tot op heden geen behoefte meer gehad om nagels te bijten. En ik bijt al nagels vanaf toen ik 3 jaar was. Vaak zonder dat ik het door had zat ik te bijten en te pulken, waar ik ook was. Het ziet er naar uit dat het nagelbijten voorbij is!


Nicolette van Rixtel:

Stoppen met roken